Register for an Event

Using this form you can register for an event of the Netherlands Heart Institute. The fields listed in bold are required fields.

Please leave this field empty for spam control

NLHI spinningmarathon 2022
Netherlands Heart Institute

Saturday 12 November 2022
Venue: Holland Heart House, Moreelsepark 1 3511EP Utrecht

LET OP! Aanmelden kan uiterlijk tot 21 oktober!

Fiets samen tegen hart- en vaatziekten!

Op zaterdag 12 november 2022 organiseert het Netherlands Heart Institute (NLHI) een spinningmarathon van 4 uur. Inloop is om 09:30 en om 10:00 zullen we de tocht starten in het Holland Heart House in Utrecht. De marathon is verdeeld in 4 blokken van 1 uur waarna de deelnemers kunnen wisselen. Dus je kunt alleen of als team deelnemen. Onder begeleiding van 3 gedreven instructeurs en opzwepende muziek gaan we de klim aan om geld in te zamelen voor de Hartenbank.

Goed doel: Hartenbank
NLHI steunt, en heeft het initiatief genomen voor, de Hartenbank. De harten in de Hartenbank en bijbehorende gegevens kunnen door onderzoekers uit verschillende landen worden gebruikt voor medisch wetenschappelijk onderzoek. Zij bestuderen bijvoorbeeld hoe een gezond hart werkt en wat er precies misgaat bij verschillende hartziekten. De Hartenbank vormt als non-profit organisatie de brug tussen hart-donoren en onderzoekers. Dankzij de Hartenbank kunnen onderzoekers beter onderzoek doen naar hartziekten en kunnen nieuwe en betere behandelingen onderzocht worden.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden middels onderstaand aanmeldformulier.

Als individu bevestig je je deelname door het starten van een geefactie op Geef.nl. Je kunt kiezen voor "Netherlands Heart Institute" als goed doel en bij stap 5 kun je bij evenement de "NLHI spinningmarathon 2022: Hartenbank" selecteren. Doneer 25 euro inschrijfgeld aan je eigen pagina en nodig al jouw vrienden, familie en collega's uit om jouw tocht te sponsoren. Je kunt natuurlijk afspreken om met iemand anders een fiets te delen als je niet de volledige 4 uur wilt fietsen. Ook deze fietser doneert dan 25 euro aan jullie donatiepagina. Vermeld op onderstaand formulier of en met wie je de fiets deelt.

Aanmelden kan ook als bedrijf voor 250 euro per fiets waar 1 tot 4 deelnemers op kunnen spinnen. Uw organisatie wordt dan uiteraard eervol en met logo vermeld als supporter van het evenement. Deelnemers van het team maken natuurlijk ook een donatiepagina aan en proberen zoveel mogelijk sponsors binnen te halen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Taiève Stoops op taieve.stoops@heart-institute.nl

Lunch, bananen, bidons en sportsnacks zullen worden verzorgd. Daarnaast is er gelegenheid tot douchen in de gezamenlijke doucheruimte bij de BasicFit 100m van NLHI gelegen.

Samen gaan we er een hele mooie dag van maken!

N.B. Ieder team meld zich één keer aan onder vermelding van alle namen van de teamleden in de opmerkingen.

You can register for this event until Friday 21 October 2022
Leave empty
Given name Address
Middle name Postal code
Surname city
E-mail Country
Organisation or affiliation Telephone
Neemt u deel als team en wilt u teamleden doorgeven?
Sponsort uw bedrijf de fiets met 250 Euro?
Please subscribe me to the monthly newsletter of the Netherlands Heart Institute. You will have to click the link in the confirmation mail you receive to finalise your subscription.